Η Πιερία μέσα από το δικό σου φακό!

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ:

 Η Πιερία μέσα από το δικό σου φακό!


 

Ελάτε όλοι μαζί να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας! 

Πάρτε και σεις μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και το κατάστημα Elias Photo.

 Η διαδικασία είναι απλή! 

Στείλτε μας μια φωτογραφία τραβηγμένη στην Πιερία στο e-mail : kateriniwtisses@gmail.com με θέμα email: “Η Πιερία μέσα από το δικό μου φακό" με τα παρακάτω στοιχεία : ονοματεπώνυμο, Facebook nickname (αν υπάρχει) , "περιγραφή/τίτλος" της φωτογραφίας.

Η Διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 05/05/2021 έως και την Τετάρτη 26/05/2021, ώρα 23:59.

 

Τα δώρα του διαγωνισμού για τους νικητές είναι :

1ο Δώρο: 1 δίκλινο δωμάτιο για 1 διήμερο στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙ στην Παραλία Κατερίνης, προσφορά της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας

2ο Δώρο:1 δίκλινο δωμάτιο για 1 διήμερο στο ξενοδοχείο ΑΜΜΟΣ στην Ολυμπιακή Ακτή, προσφορά της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας

3ο Δώρο: οι 2 πρώτοι νικητές και ένας 3ος θα παραλάβουν τις φωτογραφίες τους εκτυπωμένες με kapa-fix σε διάσταση 50x40 εκ. , προσφορά του καταστήματος Elias Photo.

Διαβάστε προσεκτικά τους όρους του Διαγωνισμού που ακολουθούν. 

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ: Η Πιερία μέσα από το δικό σου φακό!

  1. Ο σύλλογος με την επωνυμία «Κόρες Πιερίων , οι Κατερινιώτισσες» (ή ο «Σύλλογος»), που εδρεύει στην Κατερίνη, Ηφαίστου 5-7, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και το κατάστημα Elias Photos, διοργανώνει διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο facebook υπό τους κάτωθι όρους.

  2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει κάθε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών, εξαιρουμένων του Δ.Σ. του συλλόγου , της συνδιοργανώτριας για τη διοργάνωση του διαγωνισμού Ένωσης Ξενοδόχων, και της επιτροπής κριτών καθώς και των συζύγων και των συγγενών τους έως Α΄ βαθμού.

  3. Διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 05/05/2021 έως και την Τετάρτη 26/05/2021, ώρα 23:59. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη του Διαγωνισμού, οι συμμετοχές είναι αυτοδικαίως άκυρες. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου στο facebook ( Κόρες Πιερίων οι Κατερινιώτισσες ) από την Τετάρτη 05/05/2021 μέχρι και Τετάρτη 26/05/2021 (ώρα 23:59). Η διάρκεια του διαγωνισμού θα παραταθεί για 10 επιπλέον μέρες δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 04/06/2021 προκειμένου οι λοιποί χρήστες/μέλη της εν λόγω ομάδας να ψηφίσουν τη φωτογραφία που τους αρέσει . Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει όποιες φωτογραφίες θέλει χωρίς να είναι υποχρεωτικό να ψηφίσει τη φωτογραφία κάποιου άλλου. Οι συμμετέχοντες μπορούν να προσκαλούν φίλους να τους ψηφίσουν. Διευκρινίζεται ρητά ότι με το πέρας της 12ης νυκτερινής της Παρασκευής 04/06/2021, οι οποιεσδήποτε ενέργειες τυχόν μεταβάλλουν το μέχρι τότε αποτέλεσμα, θα θεωρούνται αυτοδικαίως άκυρες, ανύπαρκτες και ουδέν επάγονται αποτέλεσμα, ούτε δεσμεύουν πλέον οιονδήποτε, ο δε διαγωνισμός θα θεωρείται οριστικώς περατωθείς, όλες δε οι ψήφοι (Like), που θα γίνονται μετά την πάροδο της ημερομηνίας (και ώρας) αυτής, δεν θα λαμβάνονται υπόψη στα πλαίσια του παρόντος διαγωνισμού. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 06/06/2021, ηλεκτρονική κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή.

  4. Η διαδικασία συμμετοχής στον εν λόγω διαγωνισμό είναι η εξής:
    Με την συμμετοχή στο Διαγωνισμό, ο συμμετέχων δηλώνει υπεύθυνα ότι αποδέχεται όλους τους όρους του Διαγωνισμού, οι οποίοι θα είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο http://korespieriwn.blogspot.com/ εφεξής ο «Ιστότοπος») καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού. Έπειτα, θα πρέπει να στείλει μία φωτογραφία του που προέρχεται από τοπίο της Πιερίας, μέχρι την Τετάρτη 26/05/2021 αποκλειστικά στο email kateriniwtisses@gmail.com με θέμα email: “Η Πιερία μέσα από το δικό μου φακό" με τα παρακάτω στοιχεία : ονοματεπώνυμο, Facebook nickname (αν υπάρχει) , "περιγραφή/τίτλος" της φωτογραφίας. Μέρος της περιγραφής πρέπει να είναι και η προέλευση/περιοχή που τραβήχτηκε η φωτογραφία: (π.χ) περιγραφή/τίτλο (της φωτογραφίας) : "Κάστρο του Πλαταμώνα" (τόπος= Πλαταμώνας)

    Για να είναι έγκυρες οι φωτογραφίες πρέπει να:

  • να προέρχονται αυστηρά από κάποια περιοχή του ν. Πιερίας

  • να δηλώνουν μέσω της περιγραφής την τοποθεσία που τραβήχτηκε η φωτογραφία

    τα πνευματικά δικαιώματα να ανήκουν στο συμμετέχοντα, είτε επειδή ο ίδιος έχει τραβήξει τη φωτογραφία είτε επειδή ο ίδιος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τη φωτογραφία.

  • Οι φωτογραφίες δεν θα πρέπει να προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων, ενώ σε περίπτωση διχογνωμίας ή αμφισβήτησης επί των δικαιωμάτων αυτών, ο Διοργανωτής σύλλογος δεσμεύεται να προβαίνει σε διαγραφή της φωτογραφίας χωρίς καμία ευθύνη της για το λόγο αυτό, οπότε η διαφορά θα διευθετείται μεταξύ των ενδιαφερομένων.

  • Η φωτογραφία δεν πρέπει να περιέχει ή να παραπέμπει σε εμπορικά σήματα τρίτων.

  • Στην περίπτωση που η φωτογραφία περιέχει πρόσωπα, τότε ο συμμετέχων να έχει ζητήσει τη συγκατάθεσή τους για χρήση στον εν λόγω διαγωνισμό.

  • Φωτογραφίες με ακατάλληλο περιεχόμενο ή προσβλητικό ακυρώνονται αυτομάτως από τον διοργανωτή σύλλογο χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες.

  1. Ανάδειξη νικητών : Στο τέλος του διαγωνισμού, οι φωτογραφίες που θα κερδίσουν στο διαγωνισμό θα επιλεγούν με τους εξής τρόπους: η μία φωτογραφία με τα περισσότερα like των χρηστών του internet και 2 φωτογραφίες που θα επιλέξει η επιτροπή του διαγωνισμού. Οι φωτογραφίες πριν δημοσιευτούν θα μπορούν να επεξεργάζονται από το διοργανωτή σύλλογο.
    Ως εκ τούτο, οι κάτοχοι των φωτογραφιών, παραχωρούν το δικαίωμα στο σύλλογο να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο φωτογραφικό υλικό για δικές του προωθητικές ενέργειες. Στην περίπτωση που η φωτογραφία περιέχει πρόσωπα, τότε οι συμμετέχοντες παραχωρούν το παραπάνω δικαίωμα χρήσης στον σύλλογο, χωρίς να δικαιούνται κάποια οικονομική ή περαιτέρω αξίωση.

  2. Ενημέρωση νικητών: Ο διοργανωτής σύλλογος θα ενημερώσει τους νικητές μέσω email προκειμένου να παραλάβουν τα δώρα τους.
    Ο διαγωνιζόμενος έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει μία μόνο φορά στη διαδικασία του διαγωνισμού και να εξασφαλίσει μία συμμετοχή για το δώρο. Προαιρετικά, ο διαγωνιζόμενος έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει για τη διαδικασία του ως άνω διαγωνισμού στέλνοντας πρόσκληση συμμετοχής και σε άλλους φίλους του στο facebook.

  3. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν ολοκληρώσει τη διαδικασία, η συμμετοχή του θα ματαιώνεται και θα πρέπει να επαναληφθεί η διαδικασία. Κατόπιν των ανωτέρω ολοκληρώνεται η έγκυρη συμμετοχή του στο διαγωνισμό.

  4. Τα δώρα του διαγωνισμού για τους νικητές είναι :

    1ο Δώρο: 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙ στην Παραλία Κατερίνης

    2ο Δώρο: 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο ξενοδοχείο ΑΜΜΟΣ στην Ολυμπιακή Ακτή προσφορά της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας

    3ο Δώρο: οι 2 πρώτοι νικητές και ένας 3ος θα παραλάβουν τις φωτογραφίες τους εκτυπωμένες με kapa-fix σε διάσταση 50x40 εκ. , προσφορά του καταστήματος Elias Photo.

    Επιπλέον από το διαγωνισμό θα προκύψουν 3 επιλαχόντες , που θα ενημερωθούν στην περίπτωση που κάποιος νικητής αρνηθεί να παραλάβει το δώρο του ή δεν απαντήσει σε διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών από την πρώτη επικοινωνία (γραπτή ή τηλεφωνική) από τον διοργανωτή σύλλογο.

  5. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί για το αποτέλεσμα της κλήρωσης με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) του συλλόγου στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ο ίδιος έχει δηλώσει . Ο Σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση εσφαλμένης ή μη ορθής συμπλήρωσης των ως άνω στοιχείων επικοινωνίας από τους συμμετέχοντες. Ο νικητής οφείλει εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία ενημέρωσής του για το αποτέλεσμα να επιβεβαιώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του στο σύλλογο.

  6. Με το ως άνω e-mail, οι νικητές θα ενημερωθούν σχετικά με το δώρο, την αποδοχή του και τη διευθέτηση όλων των λεπτομερειών αυτού κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα που για λόγους διαφύλαξης ασφάλειας της διαδικασίας δεν συμπεριλαμβάνονται στο παρόν. Σημειώνεται ότι η επικοινωνία μεταξύ του συλλόγου και του τυχερού νικητή, η διευθέτηση των λεπτομερειών και σε κάθε περίπτωση η διαδικασία αποδοχής ή άρνησης του δώρου και η επιβεβαίωση των στοιχείων του νικητή πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο μέσα σε δεκαπέντε (15) ημέρες από την ημερομηνία της γνωστοποίησης του αποτελέσματος της κλήρωσης. Σε περίπτωση κατά την οποία η ως άνω ορισθείσα διαδικασία δεν ολοκληρωθεί μέχρι την ως άνω καταληκτική προθεσμία είτε διότι ο νικητής δεν ανευρίσκεται παρά τις προσπάθειες επικοινωνίας του συλλόγου (λόγω εσφαλμένης καταχώρισης των στοιχείων επικοινωνίας του), ή αυτός δεν επικοινωνεί με τον σύλλογο , ή αυτός αρνηθεί την παραλαβή του δώρου για οποιονδήποτε λόγο, ή ακυρωθεί κατά τα κατωτέρω από τον σύλλογο, ο τελευταίος διατηρεί το δικαίωμα όπως παραδώσει το αδιάθετο από την κλήρωση δώρο στον κατά τη σειρά ανάδειξης από την επιτροπή αμέσως επόμενο επιλαχόντα νικητή που θα ανταποκριθεί.

  7. Το δώρο είναι προσωπικό, με αυστηρώς προσωποπαγή χαρακτήρα, δεν μεταβιβάζεται, δεν εκχωρείται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. Το δε δικαίωμα παραλαβής του δώρου δεν εκχωρείται από τον νικητή σε οποιονδήποτε τρίτο. Κατά την παραλαβή του δώρου ο νικητής πρέπει απαραιτήτως να υπογράψει σχετική δήλωση αποδοχής του, προσκομίζοντας και επιδεικνύοντας την ταυτότητά ή το διαβατήριό του αλλιώς χάνει το δικαίωμα στο δώρο που κέρδισε.

  8. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες παρέχουν τη ρητή συναίνεσή τους στο σύλλογο Κόρες Πιερίων οι Κατερινιώτισσες να αναρτήσει και να διατηρήσει αναρτημένα τα ονόματά τους, εφόσον το επιθυμεί (ο σύλλογος), στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, καθώς και σε όποιο τηλεοπτικοακουστικό μέσο κριθεί απαραίτητο για την εκπλήρωση των προωθητικών σκοπών του συλλόγου (ραδιόφωνο, τηλεόραση, ίντερνετ, έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος). Άρνηση οποιουδήποτε συμμετέχοντα ή και του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό προωθητικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, νομιμοποιεί το σύλλογο να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου ή και να το ανακαλέσει. Η συμμετοχή στον παρόντα Διαγωνισμό συνεπάγεται αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων στο σύλλογο ατελώς και ρητή δήλωση ότι τα ως άνω δεν προσβάλλουν καμία πτυχή της προσωπικότητάς τους. Οι συμμετέχοντες με τη συμμετοχή τους παρέχουν στο Διοργανωτή σύλλογο τη συγκατάθεση και την άδειά τους σύμφωνα με τον Ν. 2472/1997 και τον Ν. 3471/2006 για τη χρήση και επεξεργασία των προσωπικών τους στοιχείων και δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία γνωστοποιούν οι ίδιοι για το σκοπό της συμμετοχής τους στο Διαγωνισμό. Σε σχέση με τέτοια αρχεία δεδομένων, οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής ή προβολής αντιρρήσεων σχετικά με τα στοιχεία που τους αφορούν. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τον Διοργανωτή σύλλογο όπως επεξεργαστεί ή/ και διαβιβάσει τα ανωτέρω στοιχεία αποκλειστικά και μόνο σε πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό του Διοργανωτή, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη των νικητών του Διαγωνισμού και στην απόδοση των Δώρων σε αυτούς. Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων σας που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472/1997 (δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αντίστοιχα), μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Διοργανωτή σύλλογο.

  9. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος.

  10. Αυτή η προωθητική ενέργεια δεν χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται, οργανώνεται ή σχετίζεται κατ' οιοδήποτε τρόπο με το Facebook. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή παράπονα πρέπει να αποστέλλονται στο σύλλογο Κόρες Πιερίων οι Κατερινιώτισσες. . Κατανοείτε ότι παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία στον σύλλογο και όχι στο Facebook.

  11. Ανάκληση Προκήρυξης - Τροποποίηση Όρων. Ο Διοργανωτής επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να μεταβάλλει τους παρόντες όρους διενέργειας του διαγωνισμού, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του ή να τον ανακαλέσει με προηγούμενη ανακοίνωσή της με κάθε πρόσφορο προς τούτο μέσο, επίσης δε να αντικαταστήσει τα αθλοθετηθέντα δώρα με άλλα ίσης αξίας και εν γένει να τροποποιεί κάθε όρο του διαγωνισμού με έγκαιρη ενημέρωση των συμμετεχόντων από την σελίδα https://tinyurl.com/cfrdtwbv. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας αποστολής των συμμετοχών στο διαγωνισμό, μετά την τυχόν συντόμευση της προθεσμίας ή την ανάκληση του από τη Διοργανώτρια, σε περίπτωση που εξακολουθούν να λαμβάνονται συμμετοχές θα θεωρούνται αυτοδικαίως άκυρες, ανίσχυρες και δεν επιφέρουν κανένα πλέον αποτέλεσμα έναντι οποιουδήποτε.

  12. Εφαρμοστέο Δίκαιο - Δωσιδικία. Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Κατερίνης.

  13. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι οι υπηρεσίες που θα παρασχεθούν από τη Διοργανώτρια δύνανται να επηρεαστούν ή να διακοπούν προσωρινά λόγω προβλημάτων του δικτύου. Γενικότερα, η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να τύχει μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες τόσο του εν λόγω διαδικτυακού τόπου κοινωνικής δικτύωσης όσο και της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή ο οποίος δεν υπέχει καμία ευθύνη για όλους τους ανωτέρω λόγους. Ο Διοργανωτής δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη, εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου του, η λήψη των συμμετοχών αποτύχει ή καθυστερήσει ή, τέλος, αν τα τηρούμενα από αυτόν αρχεία καταστραφούν, μερικά ή ολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου